Луна: Моята кампания в продължение на 25 г. не спира, но не съм се натрапвала

ИК на проф. Герджиков подаде документи за регистрация в ЦИК

04.10.2021 | 14:05 Редактор: Георги Донков

Днес е последният ден, в който инициативните комитети могат да подадат заявление за регистрация в ЦИК за изборите за президент и вицепрезидент за вота на 14 ноември. До обяд документи в Комисията подадоха от Инициативния комитет, който издига проф. Анастас Герджиков и полк. Невяна Митева като кандидат-президентска двойка. 

Председателят на Комитета на проф. Герджиков, в който влизат 66 души, заяви, че изборите тази есен ще определят човека, който ще представя България пред света и той трябва да е достоен.

"Ние смятаме, че България трябва да бъде представлявана пред останалия свят от професор Анастас Герджиков и той заслужава, а и България заслужава да бъде подпомаган в дейността си, от жена, достойна като госпожа Невяна Митева. Президентът на България трябва да олицетворява единството на нацията. Кампанията, която нашите кандидати ще водят, ви обещавам, че ще бъде абсолютно конструктивна, делова и не мисля, че нашите кандидати ще отправят каквито и да е било забележки към останалите", каза председателят на ИК на проф. Герджиков Радомир Чолаков.

По-рано, необходимата за регистрация подписка внесе и певицата Луна. 

"Моята кампания в продължение на 25 години не спира. Луна Йорданова е във всеки дом. Луна Йорданова е кандидатурата и желанието на българския гражданин. Никога не съм се натрапвала на хората, а точно обратното. Моята отговорност към българския народ е предприетата от мен крачка, да се кандидатирам за президент", каза певицата пред камерата на Bulgaria ON AIR.

Снимка: Петър Андонов / Bulgaira ON AIR

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК