Борисов: Превърнаха парламента в слуга на Радев, България е царство на хаоса

"Лъжат пенсионерите, че им дават пари", заяви лидерът на ГЕРБ

14.09.2021 | 17:53 Редактор: Жаклина Иванова

Коментар и от бившия премиер Бойко Борисов, който беше в Кръстова гора. Той заяви, че президентът Румен Радев е докарал страната до абсолютно безвремие, както и че България се е превърнала в "царството на хаоса".

Според Борисов, вотът 2 в 1 е предрешен. Той посочи, че в ситуация на свръхдефицит България няма никакъв шанс да влезе в Еврозоната. Бившият премиер попита и какво е свършило служебното правителство и добави, че има задкулисие.

Лидерът на ГЕРБ направи прогноза и за тежка икономическа ситуация след януари. Това била и причината всеки да иска да е в опозиция. Бившият министър-председател обаче не съобщи името на кандидата на ГЕРБ за президент.

"Чакаме вече трети избори. Бойко Рашков да каже кого сме подслушвали. Има чудовищна пропаганда срещу ГЕРБ. Това са проценти, които ни се вземат от изборите. Никаква държавност, институционалност. Превърнаха парламента в слуга на Румен Радев. Лъжат пенсионерите за 2- 3 месеца, че им дават пари", коментира Борисов.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев (Bulgaria ON AIR)

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
1 rate up comment rate down comment 0
Илиев
преди 2 години
Борисов,спри огледай се,ослушай се и ще разбереш,че ломотиш на десетина твои привърженици,предварително разбрали,че ще им гостуваш.Държавата е "стъпила"на други релси,които я "водят" към едно друго място и време,където теб те няма.Преди 5-ет години,ти каза,че ще си новият президент на България,ако решиш да се явиш на избори.Днес,ти ни подаваш хора от миналото ни,които не желаят да се компрометират,губейки състезанието с Р.Радев на 14-ноември. Сигнализирай за неуместен коментар