Трифонов изригна по адрес на Дончева: Радостин Василев е готов за детектор на лъжата

"Има такъв народ" не играе по ничия свирка, категоричен е лидерът на партията

07.09.2021 | 11:00 Редактор: Здравко Черкезов
Трифонов изригна по адрес на Дончева: Радостин Василев е готов за детектор на лъжата

Татяна Дончева де факто призна, че е правила опит да разцепи парламентарната група на "Има такъв народ". Ако това не е грандиозен скандал в една парламентарна демокрация, в която всички се кълнем – здраве му кажи. Това написа във Facebook лидерът на ИТН Слави Трифонов.

Действията на Дончева не се възприемат за скандални само от политическите противници на ИТН, смята Трифонов.

"Според тях няма нищо мерзко и престъпно в действията на Татяна Дончева. Татяна Дончева е пич, щото “виж как хубаво плюе по чалгаря Слави Трифонов”. Тя е в бели дрехи, а в черни сме пак ние, удобните обичайни виновници напоследък – аз, Тошко Йорданов, Радостин Василев и всички от ИТН", пише той. 

Историята с Дончева за пореден път показвала колко мръсна работа е политиката у нас, става ясно от съобщението на лидера на ИТН.

"Вие, уважаеми сънародници, разбирате ли какво се случва? И какво ви се казва - “Няма значение за кого ще гласувате, ние после ще отцепим депутатите от партията, за която сте гласували, и тези депутати ще играят по нашата свирка и ще гласуват, каквото им наредим". Нима това не се случи във всички предишни парламенти? Е, с ИТН не им се получи. Защото ИТН не играе по ничия свирка", категоричен е Трифонов.

Лидерът на ИТН е убеден, че промяната в България е възможна, ако хора като Татяна Дончева, "които искат да подменят вашия законен, демократичен вот на всяка цена в името на нечий чужд интерес", бъдат отстранени от политическия живот.

"Убеден съм, че промяната е възможна, ако има повече знаещи и смели хора като Радостин Василев, който не се сниши, не си замълча и който заложи успешната си кариера на адвокат, за да каже истината. Истина, която е готов да каже и пред детектор на лъжата. Ако Дончева се яви с него и ѝ стиска", завърши той съобщението си във Facebook.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

2
1 rate up comment rate down comment 0
Ейййй
преди 1 месец
Смешен е с това постоянно хленчене и да се изкарва постоянно жертва. Сигнализирай за неуместен коментар
1
1 rate up comment rate down comment 0
Нина
преди 1 месец