Умишлено блокирана улица със строителни материали в София

Да се направи проверка и да се почисти улицата, настоява потребител в HelpBook

03.09.2021 | 15:03 Редактор: Анисия Иванова
Умишлено блокирана улица със строителни материали в София

В платформата на Helpbook.info получихме сигнал за умишлено, незаконно заградена улица с натрупани строителни материали и патели в столичния квартал "Младост".

Ето какво пише нашият потребител: Няма знаци за задънена улица и също така според кадастралната карта там улицата не трябва да прекъсва. Палетите могат да бъдат преместени, ако се налага да премине мотор или велосипед, но бетонният блок не може да бъде ръчно преместен и така улицата става неизползваема. Освен че е объркващо и неприятно за незапознати с района хора, това е недопустимо и незаконно. През нощта тази улица не е осветена, а поставените предмети нямат необходимата сигнализация и са опасни. Моля да се направи проверка по случая и да се почисти улицата, така че да бъде използваема отново, както е по проект. А при повторни случаи на такова опасно натрупване на строителни материали, да се сезират необходимите органи за установяване на извършителя.

Ако видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info!

Снимка: HelpBook