Трифонов: Ще се погрижа за Петър Илиев, ще разбера кой може да съсипе човек заради власт

"Прекрасно разбирам, че политиката е мръсна игра и не се интересува от съдбите на хората", посочи лидерът на ИТН

01.09.2021 | 19:30 Редактор: Жаклина Иванова
Трифонов: Ще се погрижа за Петър Илиев, ще разбера кой може да съсипе човек заради власт

Лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов отново отправи послание в социалните мрежи. Този път причината е интересът около информация за книгата на предложения за вътрешен министър от ИТН Петър Илиев.

"Заместник-директорът на "Национална полиция" старши комисар Атанас Илков е изпратил писмо до издателство “Нова звезда”, с което иска подробна информация за книгата на Петър Илиев, станала толкова популярна покрай моето предложение Петър Илиев да заеме поста министър на вътрешните работи, ако, разбира се, имаше тази възможност. Националната полиция да се интересува от една книга, при положение, че това би могло да бъде дело от частен характер, означава, че това е поръчка, която тотално иска да смачка Петър Илиев, респективно да уязви мен", посочи Трифонов.

Лидерът на ИТН намекна и за "мръсна игра" в политиката.

"Прекрасно разбирам, че политиката е мръсна игра и не се интересува от съдбите на хората, в случая - от съдбата на един преподавател по конституционно право. Ясно е, че той и неговата книга са повод да ми бъде обяснено, че аз така не мога да ги правя тия работи.

Добре. Разбрах посланието. А сега моето: Аз за Петър Илиев ще се погрижа, както се грижа за всички почтени и лоялни хора, които познавам. И също така ще се погрижа да разбера кой си ти или кои сте вие, които сте в състояние да изгорите книга, да съсипете човек заради амбициите си за власт. И след това всичко по реда си. Законовият ред", написа още Трифонов в профила си във Facebook.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


2
1 rate up comment rate down comment 0
Иванов
преди 2 години
Да, някой трябва да се грижи и за плагиатите!За Слави това е истинско призвание.Колко са ненормални гласувалите за него, можете да си представите Сигнализирай за неуместен коментар
1
0 rate up comment rate down comment 2
Петрова
преди 2 години