Атанасов, ДБ: Трябва да стане чудо, за да се реализира мандатът на БСП

"Президентът е дал мандата на БСП, а не на друга партия, за да е сигурен, че ще мине актуализацията на бюджета", посочи той

29.08.2021 | 15:36 Редактор: Жаклина Иванова

"Президентът е дал мандата на БСП, а не на друга партия, за да е сигурен, че ще мине актуализацията на бюджета", изтъкна Атанас Атанасов от "Демократична България" в интервю за БНР.

"Трябва да стане чудо, за да може да бъде реализиран мандатът на БСП, при условие, че Слави Трифонов заяви, че няма да даде подкрепа. Не може да бъде осигурено мнозинство за съставянето на това правителство и всичко оттук нататък е предизборна кампания. Ако имаше шанс да бъде съставено правителство, трябваше да направим всичко възможно, включително публични срещи с БСП, за да се търси решение на кризата. При условие, че очевидно вече не може да бъде съставено правителство, не знам дали трябва да правим предизборна кампания на Корнелия Нинова. Оттук нататък всичко, което тя ще извършва, ще бъде подчинено на предизборната кампания. Не знам дали ние трябва да участваме в предизборна кампания на БСП",  посочи той.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев (Bulgaria ON AIR)

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


2
0 rate up comment rate down comment 0
БсП
преди 2 години
са най-свестни от тях, така се оказа. Сигнализирай за неуместен коментар
1
0 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 2 години
Ами май само чудо ще ни спаси...така сме го закъсАле... Сигнализирай за неуместен коментар