Борисов: Няма да има правителство, докато диктаторът Радев не бъде преизбран

Критики към политическите партии отправи лидерът на ГЕРБ

29.08.2021 | 13:50 Редактор: Искра Ангелова

Критики към политическите партии отправи лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на конференция на младежката структура на партията, която се провежда в момента. Основната от тях - за тайните срещи и договорки между представители на партиите на протеста. 

"Вървят преговори, за които никой не знае. Те и сега няма да направят правителство. Още май месец предупредих, че няма да има правителство, докато диктаторът Радев не бъде преизбран", отсече Борисов.

"Ходят си на гости при Трифонов. Защо ще ходим на избори? Едно е само възможно - президентските избори трябва да ги проведе служебното правителство. Тези хора имат една цел - Румен Радев президент. Кой народ ще харчи 1 млрд. лева за избори", допълни лидерът на ГЕРБ.

Той се обяви за избори 2 в 1. И подчерта, че в момента в държавата цари хаос. А относно актуализацията на бюджета заяви, че ако се иска увеличаване на пенсиите - то това предвижда и увеличаване на данъците.

Лидерът на ГЕРБ се обяви против изпращане на армия по границите на България.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев/ Bulgaria ON AIR

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
1 rate up comment rate down comment 0
Илиев
преди 2 години
"Друже" Борисов:Румен Радев,е истински български генерал.Когато като командващ ВВС на България,е пазил небето над Родината ни,ти къде беше по това време!?Днес близо 70 % от българите,уважават човекът,който мисли като най обикновените мои сънародници,които вече отделят спокойно и свободно зърното от ***.Панически страх ви обзема,когато трябва да принудите някой от вас,да бъде опонент на г-н Радев на предстоящите избори за държавен Глава,защото знаете,че сгромолясването ви ще е жестоко! Сигнализирай за неуместен коментар