Митов: Страната се управлява еднолично от Румен Радев и това води до хаос

ГЕРБ не би подкрепила какъвто и да било състав на правителство, което би предложил този парламент

22.08.2021 | 12:11 Редактор: Елеонора Танева
Митов: Страната се управлява еднолично от Румен Радев и това води до хаос

ГЕРБ не могат да бъда заобиколени, когато се водят разговори за правителство. Това стана ясно от думите на депутатът от ГЕРБ-СДС Даниел Митов

"Когато се водят разговори за правителство и за бъдещето на България, няма как да се мине без разговори с нас. Ние подадохме ръка, винаги сме били конструктивни и готови за разговор. Няма как да стъпим в тази кал в момента, в която не се спазват никакви правила. Липсата на последователност и неспазването на правилата на демокрацията ни доведоха до тук", добави той.

Той определи като провал опитите на останалите политически партии за общо управление. И подчерта, че не вижда как ГЕРБ би подкрепила какъвто и да било състав на правителство, което би предложил този парламент.

"В тежка ситуация сме, предстоят много кризи. Тази тежка политическа криза може да прерасне в икономическа", коментира Митов пред БНР.

Той посочи, че управлението на страната в момента се осъществява от един човек - президентът Румен Радев, чрез служебния кабинет, което водело до хаос.

Според него е нелогично поведението на "Има такъв народ", които подкрепят Румен Радев, а в същото време се обявяват за опозиция.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев (Bulgaria ON AIR)

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


2
0 rate up comment rate down comment 0
Дебелобузото
преди 2 години
Митковото подпухнало дупе, коджа желае, като турчето Карадриснйъ, младото лидерче на ДеПеСе, тръпката вгз, след шута на президентъ! Сигнализирай за неуместен коментар
1
0 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 2 години
Митов е противен и нагъл.Умря на мъка,че не стана министър председател! Сигнализирай за неуместен коментар