Политолог: Вървим към нови избори, гражданите са най-губещи

При нов вот не се очакват големи обрати

10.08.2021 | 20:58 Редактор: Калина Донкова

С поведението и действията си "Има такъв народ" гори мостовете с другите партии, Това коментира в предаването "Директно" политологът Атанас Радев.

По думите му днешното решение на партията на Слави Трифонов да не предлага проектокабинета си за гласуване в парламента, онзачава, че вървим към нови избори.

При нов вот обаче не се очакват големи обрати. Възможно е ГЕРБ отново да станат първа политическа сила, но отново с малка разлика от втория, смята още Радев.

По-рано днес в изявление по телевизионния си канал Трифонов обяви, че проектът за правителство на партията му няма да бъде подлаган на гласуване в Народното събрание в сряда. Той обвини и партиите на протеста в предателство. По-късно стана ясно, че предложеният от "Има такъв народ" кандидат за премиер Пламен Николов се оттегля по лични причини.

Вижте целия разговор във видеото.


2
0 rate up comment rate down comment 0
Нина
преди 2 години
Истинска политическа криза Сигнализирай за неуместен коментар
1
0 rate up comment rate down comment 0
президентска републи
преди 2 години
Не ИТН "гори мостовете"! *** на Костов, отказаха да подкрепят първата политическа сила, за договорените промени! Пинокио и компания са толкова жадни за власт, че предпочетоха да има нови избори, на които се надяват да грабнат цялата власт! Сигнализирай за неуместен коментар