Трифонов: Христо Иванов взриви обстановката, аз питам: Кой е ДПС?

"Ако не се върне здравият разум, ще се отиде към предсрочни избори", написа той

29.07.2021 | 16:06 Редактор: Искра Ангелова
Трифонов: Христо Иванов взриви обстановката, аз питам: Кой е ДПС?

Ако не се върне здравият разум, ще се отиде към предсрочни избори. Бързоразвиващите се събития в последните два дни наистина показват, че политиката е мръсна игра, но мръсната игра съществува, само защото се играе от мръсни хора. Това написа лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов в официалния си профил във Facebook.

"Далеч по-просто е човек да се опира на факти, а не на интриги, лъжи, внушения, амбиции, фантазии и желания. Така че фактите са следните: Суверенът така е решил - има такива партии в парламента, политическа партия "Има такъв народ" е на първо място и много трудно ще се състави правителство. Направихме всичко необходимо да има разговори с всички политически партии без ГЕРБ пред очите на журналистите и пред очите на обществото", пише още Слави Трифонов.

"Впоследствие имаше експертни срещи по сектори без ДПС и ГЕРБ. Ще го кажа още веднъж – без ДПС и ГЕРБ. И точно в момента, в който тези разговори продължават, без ДПС и ГЕРБ, точно в момента, в който е възможно да има споразумение, постига се съгласие, включително за така наречената съдебна реформа, създава се възможност да има правителство и спокойствие в страната, точно в този момент Христо Иванов решава да взриви обстановката и да постави под съмнение постигнатото до момента и да засили страната към нови избори. Ние и "Демократична България" еднакво смятаме, че е нужна дълбока съдебна реформа, заради влиянието на ДПС и ГЕРБ. Ние и "Демократична България" еднакво смятаме, че спецсъдът и спецпрокуратурата трябва да бъдат закрити, заради опорочаването им от ДПС и ГЕРБ. Ние и "Демократична България" еднакво смятаме, че столът на главния прокурор му е доста голям, заради влиянието на ДПС. И сега с тези си действия Христо Иванов може да спре тези промени. Аз питам: Кой тогава е ДПС?", попита лидерът на ИТН.

"Защо го прави това? Нямам никаква представа. Мога само да гадая, а аз вече казах, а и по принцип съм такъв човек, че се опирам на факти, а не на гадания. Факт е, че ако не се върне здравият разум и те не се сетят кой е основният враг, ще се отиде към предсрочни избори и вината за това ще е тяхна", завършва Трифонов.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

1
0 rate up comment rate down comment 0
Петър
преди 1 месец
Христо Иванов си е въпросителен и толкова много хора му повярваха....понеже нали видиш ли Слави като пял чалга (но и народни песни) бил зле. Човекът направи едно от най-добрите шоута, но вие си го плюйте. Дела трябват и по делата ги съдете. Сигнализирай за неуместен коментар