Сигнал от Helpbook: Счупих колата си, след като минах по ремонтиран път

Нашият потребител е изпратил снимки в платформата

09.07.2021 | 20:25 Редактор: Анисия Иванова
Сигнал от Helpbook: Счупих колата си, след като минах по ремонтиран път

С куп въпроси и за откровени нередности ни писа наш потребител от град Габрово в платформата на Helpbook.info.

Ето за какво става дума: "Интересувам се дали е ремонтирана улица "Баба Зара" до най-горната си част, където се разделя? С огромно разочарование установих, че паветата са махнати, правено е нещо и после е насипан чакъл, а паветата си седят на "тротоара" незнайно с каква цел. Защо "ремонтът" е спрял дотам, защо не е асфалтирано? Нека поне пътят там стане така, както беше преди "ремонта"! Контрастът с асфалтирания път е потресаващ и пътят е неизползваем. Вие бихте ли се качили по този "красив път"?

Преди седмица там скъсах предна дясна пружина (може да видите прикачената снимка). Кой ще ми покрие щетите? Освен това по-нагоре има голяма купчина с камъни, оставена след "ремонта", която е възможно да се срине в гората долу. Моля Ви да се махне, за да не загрозява иначе китния Бакойски баир. Нека някой контролира докъде са си свършили работниците работата. Или пък такъв е бил планът... Също ул. "Елховска" е в изключително лошо състояние. Живея там и всеки ден аз и другите живущи използваме този "път"... Последната прикачена снимка е от "Елховска". Огромни кратери зеят. Снимките съвсем не могат да покажат реалното положение, каня Ви лично да се запознаете със ситуацията."

Снимка: Helpbook

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
1 rate up comment rate down comment 0
Чичо ти
преди 2 години
надай се, байно! Свърши се с ремонтите ! Фигурантът ти каза:" Ще се придвижваме дигитално!" Така че , учи телепортация,другарю! Сигнализирай за неуместен коментар