Унищожиха огромно количество фалшиви парфюми, дрехи, обувки и аксесоари (ВИДЕО)

Всички те са били имитации на световноизвестни марки

05.07.2021 | 15:00 Редактор: Тодор Петров

61 000 парфюма, текстилни изделия, спортни обувки, чанти, колани и портмонета бяха унищожени  под контрола на ТД Южна морска - Агенция "Митници" в началото на юли в Свиленград. Стоките са фалшификати на световноизвестни марки и са били предназначени за реализация както на българския пазар, така и в  други европейски държави.

Чрез натрошаване бяха унищожени 43 000 парфюма, имитации на 15 световноизвестни марки. На механично нарязване бяха подложени близо 16 940 тениски, дамски и мъжки блузи, спортни комплекти, якета, чорапи, шапки, носещи логото на известни марки, както и още 865 спортни обувки и 200 дамски чанти с логото на хитови брандове.

Фалшификатите са задържани от митническите служители на МП "Капитан Андреево" през тази и миналата година при опити да бъдат пренесени в нарушение на европейски Регламент № 608/2013 и Закона за марките и географските означения. 
За всички унищожени стоки представители на правопритежателите на марките са установили, че артикулите са фалшиви.

Снимка: Агенция "Митници"

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


3
3 rate up comment rate down comment 0
Николина
преди 2 години
Защо дрехи и обувки не дават на социални домове,на деца и стари хора-социално слаби? Сигнализирай за неуместен коментар
2
6 rate up comment rate down comment 0
8
преди 2 години
Да им махат опаковките или търговските знаци и да ги раздават на бедни и социално слаби. Не е трудно, но акъл море, глава шамандура. Сигнализирай за неуместен коментар
1
6 rate up comment rate down comment 0
Калин
преди 2 години
Абе няма ли бедни хора и голи деца да им се направи подарък дрехи и обувки.Парафюмите добре на *** но дрехите са били готови за дарения.Срам и позор .Ганювщина. Сигнализирай за неуместен коментар