НАП започва проверка на Владислав Горанов

Ще ревизират дали има разлика между приходите и разходите му

25.06.2021 | 15:31 Редактор: Елеонора Танева

Националната агенция по приходите започва проверка срещу бившия финансов министър в кабинета "Борисов 2 " Владислав Горанов. Засега проверката е в качеството му на физическо лице.

НАП ще ревизира дали има разлика между приходите и разходите на ексфинансовия министър.

"В медиите излезе информация за голямо несъответствие между прихода и разхода и НАП трябва да провери дали има съответствие или несъответствие", уточни министърът на финансите Асен Василев.

Може да се наложи проверка и на фирмите на Горанов, ако при тях се установи несъответствие между приходи и разходи, добави министър Асен Василев.

Владислав Горанов, бившият премиер Бойко Борисов и председателят на Апелативния специализиран съд Георги Ушев са дали показания по проверка на Комисията за противодействие на корупцията и отнемане на незаконно придобитото имущество, съобщиха от Антикорупционната комисия.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
1 rate up comment rate down comment 0
Читател
преди 2 години
Има индивиди у нас,когато им чуем имената,на секундата мислим,че трябва за дълго да са в кауша.Този съсел,е.а мамата на цялата ни държавата с ортака си бат Бойко от Банкя.Съд,затвор,връщане откраднатата от народа до стотинка,така процедират в нормалните държави. Сигнализирай за неуместен коментар