Банка ДСК получи 6 награди от "PR приз 2021"

Кампанията "Kole, poluchi li?” спечели първото място в категория "Кризисни комуникации“, както и още две отличия

17.06.2021 | 15:48 Редактор: Жаклина Иванова
Банка ДСК получи 6 награди от

На официална церемония вчера "PR приз 2021: Комуникациите са ни в природата“ Българското дружество за връзки с обществеността награди най-успешните комуникационни кампании за изминалата година. Банка ДСК, заедно със своите партньори в лицето на Noble Graphics и Publicis Groupe България, грабна цели 6 награди.

Проектите, които бяха отличени, са кампанията за работодателска марка "Всеки търси служители, ние търсим хора“ с първо място в категорията си, "Национална финансиада 2020“ с второ място в категория "Специално събитие“ и дигиталната кампания за киберсигурност "Спокойни в интернет“ с трето място.

Гвоздеят на вечерта бе кампанията "Kole, poluchi li?”, която освен първото място в категория "Кризисни комуникации“, получи още две отличия – специалната награда на КРИБ и специалната награда на журито на PR Приз за проект – пример за адекватна реакция и потенциал да променя комуникационните прaктики в бизнеса.

Тази година конкурсът PR Приз се провежда за 21-ви път. Това е най-дългогодишният конкурс в сферата на връзките с обществеността, който отличава най-добрите комуникационни кампании на компании, медии и публичен сектор.

Повече информация за церемонията и наградените можете да видите на официалната уеб страница на БДВО.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК