Иван Ангелов преди разпита: Фурмите са дарение, в парламента допуснах грешка

Адвокатът му отрече бизнесменът да е близък с магистрати от Стара Загора

20.05.2021 | 11:00 Редактор: Десислава Атанасова

"Фурмите от Дубай са дарени, в парламента допуснах грешка като казах, че сме спечелили от тях", заяви собственикът на "Градус" Иван Ангелов на влизане в прокуратурата. Той пристигна заедно с адвокат Менко Менков.

"Г-н Ангелов не дължи една стотинка на Светослав Илчовски. Всичко му е превеждано по банков път. Половин година преди изслушването в парламента Ангелов е сезирал прокуратурата в Стара Загора за негови действия", заяви Менков.

Той отрече клиентът му да е близък с магистрати от града, както твърди Илчовски. Според него двамата имат търговски спор, който ще се реши в съда, пише в. "Монитор".

Бизнесменът Иван Ангелов бе призован да се яви на разпит в прокуратурата днес. Няколко дни по-рано беше разпитан и земевладелецът Светослав Илчовски.

Имената на двамата нашумяха след заседание на парламентарната комисия по ревизия, оглавявана от Мая Манолова, в разпуснатото Народно събрание. Тогава Илчовски разказа за схеми за изнудване и намеси името на Ангелов.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

 


1
1 rate up comment rate down comment 0
то4ния
преди 2 години
ТЕ ДВАМАТА СИ ИМАТ ТЪРГОВСКИ СПОР - А МАЯ КОСТИНБРОДСКА - ГАЛЕВА ГИ ИЗПОЛЗВА ДА ВДИГА ПУШИЛКА ЗА ДА Я ЗАБЕЛЕЖАТ !!!!!!!!!! Сигнализирай за неуместен коментар