Абитуриентите да внимават с автомобилите, "Пътна полиция" предприема строги мерки

Ще се използват камерите по големите градове

18.05.2021 | 15:01 Редактор: Тодор Петров

Полицията предприема строги мерки за вече започналите абитуриентски балове. Тази година, за разлика от предишната, когато ковид пандемията беше в разгара си, зрелостниците могат да усетят повече от важното за тях събитие. 

Но те трябва и да внимават. "Пътна полиция" ще използва камерите по големите градове, за да прави проверка на абитуриенти, които са се показвали през колите, минавали са на червено и са извършвали други нарушения на Закона за движение по пътищата. 

През целия месец май ще има акция, насочена към зрелостниците. В нея ще се проверява и за шофиране без книжка, каране след употреба на алкохол или дрога.

Вижте повече в репортажа на Тереза Кънчева.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Bulgaria ON AIR

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
1 rate up comment rate down comment 0
Читател
преди 2 години
Преди доста години,служих в родната казарма 27 месеца.Мъжете отбили си военната служба,пределно знаят за условията при които минава времето там.Тихо,кротко,всеки хвана пътя към родния си край и така се разделихме. Днес разюзданите подрастващи,беснеят по улиците,нарушавайки спокойствието на други хора.Мощни бащини коли,гаджето вътре,те мислят,че са сами на пътя.Когато се смесят алкохол и дрога,комбинацията е ужасна. Сигнализирай за неуместен коментар