Борисов: Промените в изборното законодателство целят служебна победа за Радев

"Някой като почне да прави с умисъл нещо, винаги народът го наказва", заяви премиерът в оставка

27.04.2021 | 10:40 Редактор: Десислава Атанасова
Борисов: Промените в изборното законодателство целят служебна победа за Радев

Промените в изборното законодателство ще се направят, за да се гарантира служебна победа на Румен Радев на предстоящите президентски избори. Това коментира премиерът в оставка Бойко Борисов.

"Променят Избирателния кодекс, ама той не е за тия избори важен, той е важен за президентските избори, така че някой услугва на президента, за да има служебна победа. Да видим дали ще е така, някой като почне да прави с умисъл нещо, винаги народът го наказва. Явно, президентът колкото и да се мотае, а той се мотае само поради една тема - да си смени правилата изборните за президентските избори“, заяви Борисов.

На среща с представители на туристическия бранш Борисов каза, че утре ще бъде приет националният План за възстановяване:

"Утре ще приемем и плана и ще го пратим, като искат, то не е библия, може след това да се поправи, да се преписва, да се слага, те са гъвкави документи, това е ежедневен преговор с Европейската комисия, с хората, които дават пари. Планът за подпомагане не искат да коментират, нали само казват - не е хубаво, добре, дайте да видим вашия и да го сравним. Ето, аз извадих кабинета, казах - това ще са министрите, това са, хората да знаят за кого гласуват. Дават ни един премиер, който само да ходи и да върне мандата. Няма министри, няма екипи, няма какво ще се прави във всичките тези сфери“, каза още той.

Кметът на Велико Търново Даниел Панов настоя от името на общините в България Планът за възстановяване да бъде изпратен до края на този месец в Брюксел. По неговите думи 95% от гражданите са доволни от Програмата за енергийна ефективност и санирането на сгради. 

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Bulgaria ON AIR

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


2
0 rate up comment rate down comment 0
мафия
преди 2 години
Когато падаш от високо, много боли! Особено, ако има какво да прикриваш.... Сигнализирай за неуместен коментар
1
0 rate up comment rate down comment 0
Нина
преди 2 години
Малко като левски-цска от едно време Сигнализирай за неуместен коментар