След убийството във Враца: Задържан е мъжът, с когото жената е живеела

Официално информация за задържани няма

21.04.2021 | 22:10 Редактор: Десислава Атанасова

Прокуратурата все още чака резултатите от аутопсията, за да се установи причината за смъртта на 31-годишната жена от Враца, която бе намерена в дома си, заедно с 3-годишното си дете. Близки на семейството твърдят, че е задържан мъжът, с когото е живяла жената.

Официално информация за задържани няма. Братята на мъжа, с когото живеела жертвата твърдят обаче, че той е задържан вече едно денонощие.

"С Йордан не можахме да говорим, защото органите го прибраха и понеже не можахме да го видим, а искахме да говорим с него какво се е случило, но не можахме. И вчера, когато се качих по стълбите до входната врата, където е асансьора за нагоре, имаше пред вратата кръв, но никой не ни дава обяснение какво се е случило., що се е случило един Господ знае", обясни единият от братята на Йордан - Асен.

Роднините са разстроени от случилото се, но са категорични, че в семейството не е имало скандали.

"17:20 ч. ни съобщават тази новина, че е станало така. Че е заклана снахата и детенцето. Ние това още не можем да го повярваме, ние сме в шок", допълва братът на Йордан.

"Няма ли са проблеми, семейни скандали. Няма ли са някакви недоразумения между тях. Винаги са били в добро настроение. Винаги се уважаваха", каза другият брат на Йордан, Михаил.

Роднините смятат, че Йордан не е замесен в трагедията.

"Той е ако замесен да е казал, ей брат ми, аз имам такива проблеми със семейството, що, ни е сме братя и си споделяме абсолютно всичко", категоричен е Атанас.

Никой от съседите не познава добре семейството, тъй като те живеят от скоро в района. Но всички ги описват, като тихи и  скромни хора.

"Ми едно симпатично момиче от цигански произход, но няма нищо, нормално момиче с деца. Те са нови в блока. Изненадващо не знам това просто, това си някаква вътрешна история, която е доста зловеща", споделя един от съседите Валентин Начев.

Вижте повече в репортажа на кореспондентите ни.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК