fallback

Билборд иронизира коалицията "Воля"-НФСБ. Марешки го определи като "свинщина"

За момента не е ясно кой е поръчал платното на магистрала "Тракия"

19.02.2021 | 19:00 Автор: Ивет Арабова

Билборд, иронизиращ коалицията между партия "Воля“ и Национален фронт за спасение на България, посреща пътуващите на магистрала "Тракия“. На него са изобразени лидерите на двете формации Веселин Марешки и Валери Симеонов. За момента не е ясно кой е поръчал билборда, а днес Марешки определи платното като свинщина.

На платното имената им са променени, а авторът е избрал лидерите на партиите да се казват Магарешки и Винкел. Днес председателят на "Воля“ коментира пред Bulgaria ON AIR, че не знае чия поръчка е билборда. 

"Толкова могат другите. Нашата силна патриотична коалиция и по-скоро силните послания вцепени другите, те няма какво да представят и са изпълзели от тяхната кочина и са сътворили това нещо", смята Марешки.

Той заподозря, че заявките за реформи на новата коалиция са причина за тази кампания срещу тях. 

"Нека пък в този ден се срамят още повече от това, което правят, и да си помислят дали въобще имат право да се показват пред хората. Те затова не се показват с лицата, а си седят в кочината и правят такива свинщини", коментира още лидерът на "Воля". 

Потърсихме и фирмата, чиято собственост е билборда. От там обясниха, че нямат отношение към неговото съдържание. Плакатът, подписан от жена на име Николина Тенева, е бил готов и принтиран. По непотвърдена информация билбордът е платен за 10 дни.

Вижте повече в репортажа на Михаела Карабельова.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

fallback
Още от България
fallback