След осуетената проверка на РЗИ в "Бояна": От хотела отрекоха за празненство

Част от хората се барикадирали в стаите си, други избягали 

07.02.2021 | 18:36 Редактор: Ивет Арабова

Барикада в хотел в София и осуетена проверка на Районната здравна инспекция. Това са само част от нарушенията на Ковид мерките, констатирани от органите на реда вчера. 

Събота късно вечерта. РЗИ е на своята поредна проверка за спазването на противоепидемичните мерки. Опитът на здравните власти да влязат в хотел в столичния квартал "Бояна" обаче се оказва неуспешен. Празнуващите са се барикадирали в стаите си, за да не бъдат глобени. От свои източници Bulgaria ON AIR разполага с ексклузивни кадри от забраненото парти. 

Ако едни решили да останат заключени, то други са избягали през различни изходи на сградата. Свързахме се с рецепцията на хотела, откъдето отрекоха да е имало празненство. 

"Няма такова нещо, лъжете се", казаха от хотела.

Проверките на здравните власти продължават. Екипите влизат в търговски центрове, фитнес зали, заведения и магазини. През уикенда са проверени над 50 обекта. Установени са няколко работещи заведения, съставени са редица актове за неспазването на противоепидемичните мерки.

Вижте повече в репортажа на Виктор Дремсизов.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
1 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 3 години
Няма такова нещо - лъжете се .. ха ха. Освен че не е любезна излъчва негативна енергия гласа на жената. Сигнализирай за неуместен коментар