Сигнали от Helpbook за паднали и наклонени пътни знаци в София

Подайте сигнал в платформата при нередност

21.01.2021 | 20:33 Редактор: Анисия Иванова
Сигнали от Helpbook за паднали и наклонени пътни знаци в София

За втори път в платформата на Helpbook.info постъпи сигнал за паднал важен пътен знак, който указва посоката на движение. Местоположението му е на Околовръстния път в София и заради лошото осветление и масовото превишаване на разрешената скорост е твърде вероятно да се стигне до инциденти.

Възможните последствия са пропускане на завоя и пропадане в канавката. За наша радост вече получихме отговор от Столичната община с разпореждане за проверка от фирмата, която отговаря за осветлението в района, и второ такова за възстановяване на пътния знак, за което благодарим.

По подобен проблем очакваме реакция от район „Изгрев“ за извършване на проверка и последващо изправяне на наклонен пътен знак, обозначаващ забрана за паркиране на ул."Николай Хайтов". От изпратената снимка става ясно, че е много възможно предупреждението за вдигане на коли от „паяк“ да не бъде забелязано от водачите.

В случай, че забележите около мястото, където живеете или преминавате нередности от всякакъв характер, можете да подадете сигнал в платформата на Helpbook.info. Ще е от полза да направите снимки и да отбележете точното местоположение или района на нарушението.

Снимка: Helpbook

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК