Кои са най-големите промени в глобалната икономика и политика?

Отговорите в Годишната конференция на Bloomberg TV Bulgaria на 5 ноември от 14:30 часа

04.11.2020 | 12:26 Редактор: Ивет Арабова
Кои са най-големите промени в глобалната икономика и политика?

2020 година е различна. Година, в която един непознат вирус промени света. Кои са най-големите промени в глобалната икономика и политика – отговор на този въпрос ще даде четвъртото от поредицата онлайн издания на Годишната конференция на Bloomberg TV Bulgaria, което ще се проведе на 5 ноември от 14:30 часа. Студиото може да проследите на живо на www.bloombergtv.bg/live, investor.bg, dnes.bg, bgonair.bg, както и в социалните мрежи. 

За икономическата и политическата промяна в света ще говори Даниел Грос, директор на Центъра за европейски политически изследвания (CEPS). В четвъртото от поредицата онлайн издания на Годишната конференция на Bloomberg TV Bulgaria той ще коментира политиката на централните банки, глобална икономика след изборите в САЩ и още интересни теми. 

Даниел е и съветник в Европейския парламент, бил член на Консултативния научен съвет на Европейския съвет за системен риск. Работил в МВФ и в Европейската комисия като икономически съветник на комитета Delors, разработил плановете за еврото. Даниел Грос е бил член на консултативни органи на високо ниво към френското и белгийското правителство и е давал съвети на много централни банки и правителства, включително Гърция, Обединеното кралство и САЩ, на най-високо политическо ниво.

Модератор на онлайн изданието ще бъде Вероника Денизова, журналист от Bloomberg TV Bulgaria. За да следите всичко актуално около конференцията, може да се регистрирате безплатно на https://tnbt.bloombergtv.bg/. 

Генерален партньор на Годишната конференция на Bloomberg TV Bulgaria е Real Finance, основен партньор е Sirma. Поредицата онлайн събития се провеждат с подкрепата на Allterco Robotics и А1.

Медийни партньори са Investor.bg, Dnes.bg, Money.bg, "Мениджър“.  

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК