Как пандемията се отрази на имотния пазар в Черноморския регион

Темата на онлайн дискусия на Imoti.net

28.10.2020 | 10:20 Редактор: Искра Ангелова
Как пандемията се отрази на имотния пазар в Черноморския регион

Събитието ще се проведе на 2 ноември, от 14:15 часа и ще се излъчи на сайта на Imoti.net

Водещият сайт за обяви на недвижими имоти Imoti.net продължава да търси експертно мнение за развитието на имотния пазар в отделните региони на страната  в условията на пандемия. След онлайн дискусия, посветена на състоянието на сектора в Пловдив и Стара Загора, сега предстои ново събитие във фокуса на което ще бъде пазарът на жилища в Черноморския регион. То ще се състои на 2 ноември, от 14:15 часа и ще се излъчи на живо на Imoti.net, както и в социалните мрежи.

Експерти от различни сфери ще анализират пред какви предизвикателства Ковид-19 изправи имотния пазар в черноморските общини и какво да очакват продавачи и купувачи до края на годината. От агенция "Явлена" ще дадат актуални данни за състоянието на сектора в Черноморския регион през деветмесечието на годината.

Даниела Иванова, началник отдел "Ключови партньорства и пейрол бизнес", Пощенска банка ще говори за сделките с имоти и възможностите за финансиране.

За новото строителство в региона и как може да се подобри обслужването във ваканционни комплекси от затворен тип ще коментират Борислав Точевски и Николай Ламбуров от Национална асоциация на строителните предприемачи.

Модератор на онлайн дискусията на тема "Предизвикателствата на Ковид-19 пред пазара на недвижими имоти в Черноморския регион" ще бъде мениджърът на Imoti.net Снежана Стойчева.

Серията онлайн дискусии са част от мисията на "Годишните награди на Imoti.net", която насърчава добрите практики в сектора. Това е единственият форум, на който се оценяват постиженията, коректността и добрата репутация на компании и експерти в сектор недвижими имоти. 

Онлайн дискусиите на Imoti.net се провеждат с генералното партньорство на Пощенска банка, основен партньор е Национална асоциация на строителните предприемачи и с подкрепата на ЗАД "Армеец“.

Медийни партньори на онлайн дискусиите на Imoti.net са Investor.bg, Money.bg, "Мениджър" и "Градът Медиа Груп".

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
0 rate up comment rate down comment 0
Нина
преди 3 години
Снежана е истински професионалист! Сигнализирай за неуместен коментар