Ще се радваме на слънчево време, градусите скачат до 24

В петък ще се затопли още повече

22.10.2020 | 07:20 Редактор: Тодор Петров

Днес ще бъде слънчево и ще се затопли, в южните райони температурите ще достигнат 24 градуса. Минималните температури са от 2 до 7 градуса, по Черноморието - до 10-11. Утрото ще бъде слънчево с краткотрайни мъгли в Тракия и над Дунавската равнина, а по Южното Черноморие ще се стелят ниски облаци.

През деня видимостта ще се подобрява и ще бъде предимно слънчево. Следобед над западните райони ще се появи разкъсана облачност, която няма да попречи на слънчевия характер на времето. Вятърът ще бъде слаб от юг-югозапад със скорости до 20 км/ч.

Максималните температури на въздуха ще бъдат от 19 до 24 градуса, прогнозира синоптикът на Bulgaria ON AIR Владимира Илиева.

В петък ще бъде слънчево и ще се затопля, в южните райони температурите ще стигат до цели 27 градуса. В събота през нощта ще превалява над северозападните райони и по поречието но Дунав.

В неделя ще бъде хладно и ветровито с разкъсана облачност, повече по Черноморието. Ще превалява над централните и над източните части от страната. В понеделник ще се задържи хладно със значителна облачност. Валежите над източните части ще спират, а следобед ще превалява над Южна и Западна България.

Гледайте цялата прогноза във видеото.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК