Облачно и ветровито време, очакват се валежи

Максималните температури ще са между 15 и 22 градуса

01.10.2020 | 07:21 Редактор: Виктория Гетова

Минималните температури днес ще са от 10 до 15 градуса, по Черноморието - до 15-16. През деня ще бъде ветровито, с повече облаци над северните райони. Преди обед ще превалява на северната половина от страната. Следобед ще вали главно над източните райони.

Максималните температури ще бъдат от 15-22 градуса, по Черноморието до 23. Това прогнозира синоптикът на Bulgaria ON AIR Владимира Илиева.

По Черноморието ще има плътни облаци и валежи следобед. Максималните температури на въздуха ще бъдат от 22-23 градуса. Днес са възможни слаби валежи от сняг по високите върхове от Стара планина и планинските върхове от Западна България.

От петък до събота ще има облаци над северните и над източните райони, а над Тракия ще има сутрешни мъгли и слънце следобед. Дневните температури ще достигат 22-26 градуса.

В неделя ще бъде предимно слънчево и топло за сезона, късно следобед от запад ще се заоблачава. В понеделник ще има повече облаци над северните райони. В Северозападна България ще превали. Във вторник се очакват слаби дъждове над Дунавската равнина и над Тракия, а през нощта срещу сряда и над западните райони. През следващите дни ще захладнее с дневни температури до 15-20 градуса.  

Вижте цялата прогноза във видеото.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК