Протестиращите категорични: Няма да преговаряме с премиера

Една от основните теми беше публикацията на "Шпигел" за Борисов и Ердоган

14.09.2020 | 21:55 Редактор: Искра Ангелова

Тази вечер около 19:30 протестиращите блокираха булевард "Цар Освободител" и площад "Независимост" за 68-и път. Протестиращите са категорични, че няма да преговарят с премиера, каквото предложение направи Борисов в последните дни. Една от основните теми беше публикацията на "Шпигел" за премиера и Ердоган.

"Краят се вижда, той тунелът както има вход, така има и изход, няма тунел без изход", сподели протестиращ.

И тази вечер на фасадата на сградата на парламента бяха прожектирани изказвания на премиера и други политици. Протестиращите коментираха и решението на съда за лидера на "Воля" Веселин Марешки.

"Присъдата на Веселин Марешки на втора инстанция, който подписа Конституция, която не е чел, вече е обвинен за изнудване и 4 години затвор, ще видим какво ще каже и 3-та инстанция, но съдът застава с компетентно решение", коментира протестираща.

По същото време, но пред Националния дворец на културата, се проведе и контрапротест с искане за импийчмънт на президента.

Вижте повече в репортажа на Яна Червенкова.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев/ Bulgaria ON AIR

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
0 rate up comment rate down comment 0
izh
преди 3 години
Никой не ви е поканил за разговори! И не си надувайте балона за да изглежда голям. Има опасност като се спука да ви отвее Сигнализирай за неуместен коментар