Чували с тор пред офиса на ГЕРБ в Стара Загора

Трето Велико народно въстание на 22 септември

14.09.2020 | 13:31 Редактор: Тодор Петров

Спокойно завърши 67-ата вечер на недоволство под прозорците на властта. Протестът в София започна обичайно от пространството пред сградата на президентската институция. 

По време на демострациите за поредна вечер организатори излъчваха изказвания на политици върху сградата на Народното събрание. 

Едни от неформалните организатори на протеста - адв. Николай Хаджигенов, проф. Велислав Минеков и Арман Бабикян заявиха, че се готви трети протест, който е озаглавен Велико народно въстание 3. Той ще се състои в Деня на независимостта - 22 септември.

Протести имаше и в други градове у нас. Във Варна протестиращи се събраха пред сградата на общината и поискаха оставката на кабинета. В друга крепост на ГЕРБ - Стара Загора, демонстрантите изсипаха чували с тор пред офиса на партията

Недоволните поставиха и табела с мотото от последната кампания за изборите на политическата партия. По прозорците полетяха и яйца. Организаторите се заканиха следващите им акции да бъдат още по-забавни и интересни за потребителите на социалните мрежи.

Вижте повече в репортажа на Иван Кънчев.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК
 


2
1 rate up comment rate down comment 3
анонимен
преди 3 години
Намерете ги и ги накарайте да го изядат. Сигнализирай за неуместен коментар
1
2 rate up comment rate down comment 1
анонимен
преди 3 години