В разгара на лятото: Децата ни играят на площадки в окаян вид

Ако забележите нередности, подайте сигнал в Helpbook.info

06.08.2020 | 22:55 Редактор: Анисия Иванова
В разгара на лятото: Децата ни играят на площадки в окаян вид

В платформата Helpbook.info получихме множество сигнали за детски площадки в окаян вид. Една такава се намира пред новоизградена поликлиника в Шумен. Видно от изпратените снимки е отчайващата мръсотия около пейките и катерушките, преливащите кошчета и разпиляните опаковки около тях. Според нашия потребител не е редно малки деца да играят при тези условия.

След подаден сигнал за опасна детска площадка в квартал "Левски-Г“, съоръженията на същата са били премахнати, но така и до този момент не са заменени с нови. Авторът на сигнала се интересува предвижда ли се поставянето на нови уреди и има ли шанс децата в района скоро да могат да играят на нея.

В случай, че забележите нередности, можете да подадете сигнал в платформата на Helpbook.info. Ще е от полза да направите снимки и да отбележете точното местоположение или района на нарушението. Не се колебайте да подадете сигнал. Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

Снимка: Helpbook

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК