БСП отказва да участва в компроматната война

"Аз в пране на мръсно бельо не участвам", каза Таско Ерменков

18.06.2020 | 13:55 Редактор: Искра Ангелова

Президентът Румен Радев отрече твърденията на премиера Борисов, че го следил "непрекъснато" с дрон . И определи като "недопустимо“ министър-председателят да бъде сниман в собствената му спалня. Не закъсняха и коментарите в парламента. 

От БСП заявиха, че няма да участват в компроматната война, която се създава. От "Воля" пък призоваха да бъде прекратена, за да се постави фокус върху важните теми за българския народ.

"Аз в пране на мръсно бельо не участвам. Плюс това Българската социалистическа партия е сериозна партия и се занимава с политики. Ако някой се занимава с компромати, питайте ги тях", каза депутатът от БСП Таско Ерменков.

"Считаме, че политиката в България стигна дъното и че сме в една болна политическа среда. Оценката ни е, че най-вероятно това е нарочно, за да отврати още повече българския народ от изборите и от изборния процес и да го изолира от него", каза лидерът на партия "Воля" Веселин Марешки.

В днешния парламентарен ден депутатите възложиха на здравния министър Кирил Ананиев в следващите 3 месеца да създаде план за организацията и финансирането на лечебните заведения при обявената извънредна епидемиологична обстановка.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Bulgaria ON AIR/ Архив

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
0 rate up comment rate down comment 0
Нина
преди 3 години
Вечно сме в разединение Сигнализирай за неуместен коментар