Любими актьори оставиха отпечатъци на Стената на славата пред Театър 199

Началото на представленията поставя спектакълът "Приятно ми е, Ива"

12.06.2020 | 21:05 Редактор: Ивет Арабова

Навръх 55-годишнината на Театър 199 четирима актьори – Стефка Янорова, Стефан Вълдобрев, Владимир Карамазов и Мария Сапунджиева, засвидетелстваха своята вечна любов към театралното изкуство. След месеци отсъствие те отново се качиха на любимата сцена и оставиха своите инициали часове преди старта на прекъснатия сезон. 

"Това е сладка зараза, от която не искаш да се лекуваш, трябва да ѝ се отдадеш изцяло. Винаги когато загубим нещо, започваме да го ценим повече и сега наново оценявам какво ми се случва", сподели актрисата Стефка Янорова. 

"Аз като актьор съм свикнал да играя пред пълни зали и в момента пред 30% все едно няма публика, но трябва да се нагодим. Всичко приемам като предизвикателство, да видя дали мога да се справя и с това", каза Владимир Карамазов.

Днес началото на представленията поставя спектакълът на Ива Тодорова - "Приятно ми е, Ива!", който беше отличен с 2 награди "Икар" за 2019. Голямата и обичана актриса Татяна Лолова лично ѝ пожела успех. 

Стената на славата пред Театър 199 навършва 25 години. На нея са поставени 51 пана с отпечатъци на 53 обичани актьори. В следващите дни към тях ще се присъединят още четирима. Всички са категорични, че театърът е любов, която заразява повече от заразата, която върлува. 

Вижте повече в репортажа на Теодора Георгиева.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК