Helpbook: Агресивно куче, нападнало дете, е на свобода във Варна

Ако видите нередност, подайте онлайн сигнал в пплатформата

15.05.2020 | 23:40 Редактор: Анисия Иванова
Helpbook: Агресивно куче, нападнало дете, е на свобода във Варна

От изпратените сигнали в платформата на Helpbook.info ще ви запознаем с многократните опити на жител от Варна да се реши проблем с бездомни кучета.

През април месец 5-годишно дете е било нападнато и нахапано от бездомно животно и се е е стигнало до медицинска помощ. Последвали оплаквания до общината и молби до приюта кучето да бъде прибрано, но поради извънредното положение това не се случило. До ден-днешен кучето се разхожда в района, все така агресивно.

"След множеството подадени сигнали до момента, отново моля за своевременна и адекватна реакция от ваша страна. Преди години бяхме подавали сигнал за същите безстопанствени кучета. Разбираме, че в приюта няма място за всички бездомни кучета - маркирахте ги, ваксинирахте ги и ги върнахте отново, останаха да живеят тук. Но след този инцидент не мога да допусна, че трябва да търпим агресивното животно и да се тревожим за здравето на децата ни“, пише нашият потребител.

Ако видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info! Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

Снимка: Helpbook

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК