СДС: Използват "Левски" като инструмент за политическа игра

От партията излязоха с официална позиция

14.05.2020 | 16:48 Редактор: Александра Иванова
СДС: Използват

Съдбата на футболен клуб "Левски" провокира различни реакции през последните два дни. Този път от ПП СДС заявиха, че отборът се използва като "инструмент за политическа игра". Ето какво още пише в официланата позиция на партията.

Опитите "Левски" да бъде употребен в една друга игра, която няма нищо общо с футболната, огорчиха не само феновете на клуба, но всички хора в България. Особено чувствителни към съдбата на синия отбор сме ние, седесарите! Не само заради общия цвят, не само, защото голяма част от нас са фенове на "Левски", а защото раздорите по върховете на СДС в близкото минало доведоха до обезверяване на много поддръжници на синята партия. Не искаме това да се случи и със синия клуб!

Затова ще кажем на всички, които се опитват да използват "Левски" като инструмент за политическа игра: Долу ръцете от отбора! Решавайте проблемите си с други аргументи и не си позволявайте повече подигравки с клуба и феновете му! "Левски" никога не е бил притежание на един човек. Силата на клуба е в неговите фенове, в хората, които живеят с неуспехите и победите му, които плачат и се радват заедно с отбора. Не посягайте на достойнството на тези хора,защото ще се върне като бумеранг върху вас! Пожелаваме успех на "Левски" и силно вярваме, че ще се намери достойно решение, за да върне истинската си слава! Защото:"И преди, и сега, Левски значи свобода!"

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Bulgaria ON AIR

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК
 


1
0 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 3 години
Айдеее и СДС изскочи от дупката си. Сигнализирай за неуместен коментар