Helpbook: Танкове ли минаха през ул. "Граф Игнатиев", че стана гротеска?

Още сигнали - падащи отломки в центъра на София, разбита улица

12.05.2020 | 20:47 Редактор: Анисия Иванова
Helpbook: Танкове ли минаха през ул.

Наш потребител ни изпрати сигнал в платформата на Helpbook.info за състоянието на столичната  улица "Граф Игнатиев": "Емблематичният "Граф Игнатиев" се е превърнал в гротеска. Погледнете снимките! Възможно ли е това да е качествен ремонт, на ремонта, на ремонта? Какви са тези фирми-изпълнители, какъв е този материал, какво е това качество? Танкове ли са минали?", пита той.

В друг сигнал са ни изпратили снимки на падащи отломки от сграда с особен статут. Преминавайки по тротоара, гражданинът се разминал на косъм от сериозна травма или нещо по-лошо, когато голямо парче се откъртило от фасадата и се приземило на сантиметри от него. Молбата е за вземане на спешни мерки по реновирането, за да се избегнат трагични инциденти.

Недоволни от състоянието на пътищата не липсват и в квартал "Света Троица". От заснетото се вижда улица в ужасно състояние – настилката е осеяна с огромни дупки, асфалтът е разбит, а живущите в района всеки ден се притесняват за автомобилите си. Молбата е компрометирания участък да бъде включен в годишния план за ремонт.

В случай, че забележите около мястото където живеете или преминавате нередности от всякакъв характер, можете да подадете сигнал в платформата на Helpbook.info. Ще е от полза да направите снимки.

Снимка: Helpbook

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК