fallback

HelpBook алармира: Боклуци в кварталите, незаконни сметища в горите

Ако видите нередност, подайте сигнал в платформата

05.05.2020 | 17:03 Автор: Анисия Иванова

Ще ви запознаем с част от сигналите, постъпили в платформата на Helpbook.info, в които читателите ни се оплакват от чистотата в страната.

В столичния район "Младост" около сметосбиращите съдове положението е отчайващо. Около кофите за боклук до квартално училище са пръснати всякакви отпадъци - счупени стъкла, дървени плоскости, чували с отпадъци и боклуци от всякакъв характер. Картинката е такава от доста време, а оттам ежедневно преминават много хора и животни. Молбата е да се обърне внимание на отговорната фирма да осъществява по-качествено метене.

В същия район е забелязана срината метална ограда на строеж, която преседява вече доста време в тревните площи на околоблоковото пространство. Недалеч в същия квартал е локализирана опасна шахта, която се нуждае от укрепване, за да се предотвратят нежелани инциденти, които застрашават преминаващите.

Изпратиха ни и снимки от незаконно сметище по пътя за Цалим и Бождово, община Сандански. На тях се вижда красива гора, която е зарината с чували, бидони, дюшеци и боклуци с разнообразни габарити. Молбата е за извършване на почистване и санкциониране на виновниците.

Ако видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info! Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

Снимка: HelpBook

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

 

fallback
Още от България
fallback