Ще пътуват ли отново българите за майските празници?

Полицията ще проверява водачите на изходите на столицата и областните градове

30.04.2020 | 10:30 Редактор: Ралица Братанова
Ще пътуват ли отново българите за майските празници?

Възможен е засилен трафик в днешния последен работен ден преди предстоящите три почивни. Полицията ще проверява водачите на изходите на столицата и областните градове. 

Органите на реда продължават да събират декларации на контролно-пропускателните пунктове. В тях хората трябва да опишат причината за напускане на града. 

Ако това е работа, в документа трябва да се посочи и мястото, на което се работи, както и телефонен номер на работодателя. Там, където бъдат установени несъответствия, ще има наложени санкции. 

Тъй като следват три почивни дни, обяснението "работа извън София" ще бъде проверявано особено внимателно от полицията. Очаква се най-натоварени да бъдат магистралите "Тракия" и "Хемус" и изходите на София към Перник. 

В момент като този социалната изолация се явява изключително важен фактор, който е ключов за превенцията на обществото. Bulgaria ON AIR апелира всички, които имат възможност - бъдете #ОтговорниВкъщи.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Bulgaria ON AIR

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК
 


3
0 rate up comment rate down comment 0
Галя
преди 3 години
Всичко живо ще се юрне на агнешко Сигнализирай за неуместен коментар
2
0 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 3 години
Много ясно. Някой съмнява ли се? Сигнализирай за неуместен коментар
1
1 rate up comment rate down comment 0
Ек
преди 3 години
Нова серия Том и Джери премиера довечера... Само тарикатите, гледайте да си не изпотрошите талигите по черните пътища. Сигнализирай за неуместен коментар