Липсата на спирачен път при катастрофата с Цветков - знак на паника

Към момента на Кристиан е наложена най-тежката мярка - "задържане под стража"

23.04.2020 | 18:05 Редактор: Искра Ангелова

Липсата на спирачен път при катастрофата с Милен Цветков може да бъде тълкувана като знак на паника, в която 22-годишният Кристиан Николов вместо спирачка е натиснал газта.

"Това, което се е случило, ме навежда на мисълта, че действително има разконцентрация, гледал е телефон или се е занимавал с нещо друго. Цялата група не е реагирала. А там в момент на уплах е можело да натисне вместо единия - другия педал", каза автоинструкторът Йонко Иванов.

Той поставя и въпроса защо спътниците на Кристиан не са реагирали на ситуацията. Неизвестен е фактът и как младият шофьор е стигнал до кръстовището, след като се предполага, че идва от купон на Витоша. 

"Той, за да слезе от Златните мостове до София, да не направи това ПТП и изведнъж тук да му се отвори аурата, ми се вижда странно", допълни той.

Към момента на Кристиан е наложена най-тежката мярка "задържане под стража". Пред съдията момчето поиска по-лека мярка, за да завърши образованието си в чужбина. 

На въпросите защо едно момче, което учи в елитен университет в Германия, прибягва до наркотиците, а последиците са смъртоносни, но не за него. 

Вижте повече в репортажа на Виктор Дремсизов.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


3
2 rate up comment rate down comment 0
Факти
преди 3 години
Да бе, знак на паника! Твари платени! Самият факт, че не е направил опит да намали скоростта, а е продължил с пълна скорост, и право в отсрещната кола, вече е умисъл!!!... Колкото и да го мислят, камерите го показаха!!!... А двамата му спътници за съучастници. Очевидно има умисъл! Как пък точно отрочетата на сди кои си, ще се ударят случайно в еди кой си?... Кой знае, на интересите на родителя на кого от тях, Милен е пресякъл пътя... Целили са се точно в него!!!... Сигнализирай за неуместен коментар
2
2 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 3 години
Цялата група е била на черешата! И си замина една емблема на съвременната журналистика! Цялата група трябва да е в затвора! Сигнализирай за неуместен коментар
1
4 rate up comment rate down comment 0
Joko
преди 3 години
"В монет на уплаха..?!?!?! От какво бе Йонко ? Когато караш такава мощна кола без опит и със самочувствие до небесата резултатите са на лице ! Сигнализирай за неуместен коментар