През 2015 г. джипът, убил Милен Цветков, ударил челно друг автомобил

Той се е движил в насрещното, майката е глобена с 1000 лева

23.04.2020 | 17:05 Редактор: Александра Иванова
През 2015 г. джипът, убил Милен Цветков, ударил челно друг автомобил

През 2015 година, джипът-убиец на Милен Цветков, претърпява инцидент. Той се удря челно с друг автомобил, след като се движи в насрещното. След разследване, което продължава повече от година, майката на Кристиан отнася глоба от 1000 лева. 

Автомобилът на Десислава Пешева се е движел в насрещното малко преди полунощ на 2 октомври 2015 година. Колата не изпреварвала друго превозно средство, пише в решението на съда. Последвал челен удар с автомобил марка "Рено", шофиран от мъж. След катастрофата той е бил със счупен десен крак, което се води средна телесна повреда, съобщава "24 часа".

Разследването продължава повече от година. В крайна сметка Софийският районен съд освобождава от наказателна отговорност Десислава Пешева и тя е глобена с 1000 лв. През 2015 г., когато става първата катастрофа, синът ѝ Кристиан е бил на 17 г.

Не е ясно от кого е каран автомобилът тогава.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
2 rate up comment rate down comment 10
GGG333
преди 3 години
Да той е бил над закона виновен е но илека му пръст на Милен дъщеря му не ли и тя над закона има задължитена карантина а за нея може ако обикновен човек не публична личност май няма да разрешат да погребеш близак значи може да си над закона сигорно публичните личности са със синя кръв. Сигнализирай за неуместен коментар