След края на празниците – да не изхвърляме останалата храна

Как да използваме всички продукти?

22.04.2020 • 19:28 Редактор:
Сподели във Facebook Изпрати в Mesanger Изпрати в Mesanger

Все по-често в общественото пространство се говори за намаляването на отпадъците в ежедневието ни. В това число влиза и изхвърлянето на храна.

Посланик на тези идеи в последните години станаха и редица известни личности. След всеки празник в домовете на почти всеки от нас остава неупотребена, но сготвена храна.

Как да направим така, че да не я изхвърляме, а да я използваме?

Фондация ''Mate Kitchen'' е приела това за своя мисия, а темата коментирахме с основателя ѝ Мила Кръстева.


  • Последни
  • Четени
България виж всички Виж всички
Четени виж всички Виж всички
Последни новини виж всички Виж всички