Без нови мерки за пътуването по празниците, опашки от коли се извиха по КПП-та

Ивайло Иванов призова: Не се опитвайте да заблудите никого

16.04.2020 | 15:30 Редактор: Ивет Арабова

Няма да има промяна в пропускателния режим от и през областните градове по Великден. Няма нова заповед на здравния министър, поясниха от МВР. 

Строги са мерките на ККП-тата. Километрични са колоните от коли на АМ "Тракия", а на изхода на село Долни Богров в посока Елин Пелин също се е извила опашка от автомобили, предаде репортер на Bulgaria ON AIR.

"Моят призив е това: "Не се опитвайте да заблудите никого, заблуждавате само себе си. Останете си вкъщи!". Когато сме живи и здрави, когато сме добре - всеки ден е празник, ще има време да видим нашите родители, нашите близки. Ще има време пак да излезем на заведение, нека не опропастяваме това, което съумяхме да направим от 13 март досега", апелира главният секретар на МВР Ивайло Иванов.

Вижте още в репортажа на Теодора Георгиева. 

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Bulgaria ON AIR

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


3
0 rate up comment rate down comment 0
До: 1
преди 4 години
Ами ти като нямаш кого да посетиш какво да направим. Ще си прекараш Великден самичък. Сигнализирай за неуместен коментар
2
1 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 4 години
Това че има километрични опашки по КПП-тата не означава,че мерките са строги,а че огранизацията е слаба...ами като видиш че има струпване е па измислете алтернативни начини, а не самода размахвате пръст "не се опитвайте да заблудите никого". Щом хората са на КПП-тата значи има защо, никой няма да отива на разходка... Сигнализирай за неуместен коментар
1
0 rate up comment rate down comment 2
село, село...
преди 4 години
Не може да се пропусне един Великден и да не се посети родата... Сигнализирай за неуместен коментар