Каракачанов: Без внос на храни, докато има български по магазините

ВМРО с пакет от мерки за подпомагане на българските производители

10.04.2020 | 18:41 Редактор: Тодор Петров
Каракачанов: Без внос на храни, докато има български по магазините

Министърът на отбраната Красимир Каракачанов поиска забрана за внос на храни до изчерпване на българските продукти. Това е част от пакет мерки, с които от ВМРО предлагат да бъдат подпомогнати българските производители. 

Вицепремиерът предлага още да се осигури достъп и безпрепятствено придвижване на земеделските производители до обработваемите площи и схемата 60/40 да се прилага и в селското стопанство

А от днес са в сила и по-строги мерки за пазарите и тържищата. Контролиран достъп и еднопосочно движение на Женския пазар в София. Обособени са отделни места за вход и изход, така че да не се смесват потоците от хора. Задължително е спазването на дистанция от 2 метра между търговците и клиентите, както и използването на лични предпазни средства. 

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Bulgaria ON AIR

В момент като този социалната изолация се явява изключително важен фактор, който е ключов за превенцията на обществото. Bulgaria ON AIR апелира всички, които имат възможност - бъдете #ОтговорниВкъщи.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
0 rate up comment rate down comment 0
#КОЙ? попита експерт
преди 3 години
Защо го питате този? По какъв критерий решихте, че той е достатъчно компетентен, за да си дава мнението? Професор по всичкология. Сигнализирай за неуместен коментар