Депутатите с извънредно заседание, ще гласуват важни решения

Заседанието на бюджетната комисия ще се проведе в пленарната зала на НС

03.04.2020 | 07:01 Редактор: Тодор Петров
Депутатите с извънредно заседание, ще гласуват важни решения

Депутатите се събират на извънредно заседание. В дневния ред са актуализацията на Бюджета, поправките в Закона за извънредното положение и тези в Закона за енергетиката. 

В късния следобед вчера стана ясно, че двама депутати от ГЕРБ са дали положителен резултат на теста за Ковид-19. Това са председателят на парламентарната група Даниела Дариткова и Даниела Малешкова. Първи положителна проба за коронавирус даде д-р Хасан Адемов от ДПС. 

Тази сутрин ще заседават и комисиите по енергетика, бюджет и финанси, и правни въпроси. Заседанието на бюджетната комисия ще се проведе в пленарната зала на Народното събрание, за да има достатъчно място между депутатите. 

В събота ще се дават предложенията между и първо и второ четене на законопроектите, в неделя комисиите също ще работят и в понеделник ще е второто четене.

В момент като този социалната изолация се явява изключително важен фактор, който е ключов за превенцията на обществото. Bulgaria ON AIR апелира всички, които имат възможност - бъдете #ОтговорниВкъщи.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК