Даниела Дариткова и Даниела Малешкова от ГЕРБ са с коронавирус

28 дни няма да идват на работа в НС

02.04.2020 | 18:58 Редактор: Искра Ангелова

Председателят на ПГ на ГЕРБ д-р Даниела Дариткова и народният представител от ГЕРБ-Пазарджик Даниела Малешкова са дали положителни проби за Ковид-19.

Двете са в добро здравословно състояние и нямат никакви оплаквания, но ще се съобразят с наложената им карантина и в продължение на 28 дни няма да идват на работа в Народното събрание. 

Двете няма да участват в предстоящите заседания както на парламентарните комисии, така и в пленарните заседания.

"За съжаление днес ми бе потвърдена положителна проба за коронавирус. Това налага следващите 28 дни да остана под карантина в дома си. Чувствам се добре, нямам никакви симптоми на заболяването. Ще бъда на разположение на моите пациенти и ще ги консултирам по телефона. В лекарския кабинет, където е практиката ми, ще бъда замествана от колеги. През последната седмица, когато съм преглеждала пациенти, съм спазвала всички противоепидемични правила и няма риск да съм ги заразила", написа Дариткова в профила си във Facebook.

Припомняме ви, че депутатите бяха тествани в сряда, след като стана ясно, че народният представител Хасан Адемов от ДПС е дал положителна проба за коронавирус.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
1 rate up comment rate down comment 0
Нели
преди 3 години
Интересно, кого успява да работи и като лекар и като депутат. Сигнализирай за неуместен коментар