Цял ден чествания на 3 март в София, "Хан Кубрат" организира шествие

Част от центъра на столицата ще бъде затворен за автомобили

03.03.2020 | 08:05 Редактор: Тодор Петров
Цял ден чествания на 3 март в София,

В София официалните чествания на Освобождението ще започнат в 11 ч. на Паметника на незнайния воин, където ще се проведе церемония по издигането на националното знаме в присъствието на вицепрезидента Илияна Йотова. За 18:30 ч. е обявена тържествената заря-проверка на площад "Народно събрание", на която президентът ще държи реч. 

В София 3 март ще бъде отбелязан и с шествие с гайди и тъпани, което ще премине в 13:00 ч. през центъра по маршрута от Паметника на незнайния воин до паметника "Цар Освободител". Организира го Национално движение "Хан Кубрат".

Част от центъра на столицата ще бъде затворен за автомобили. До 12 ч. на обяд се забранява влизането на автомобили по улиците "Оборище" и "Московска", между булевард "Васил Левски" и улица "Раковски". Затворени остават и част от улиците "11-и август" и "15-и ноември". 

Между 14 и 20 ч. за автомобили се затварят части от булевард "Цар Освободител" и улиците "15-и ноември", "Аксаков", "Шишман", "Шести септември” и "Хаджи Димитър". От 18:30 ч. е забранено движението по ул. "Аксаков" между ул. "Г. С. Раковски" и ул. "Дякон Игнатий".

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК