Смениха цялото ръководство на спортния тотализатор

Новият изпълнителен директор на тотото е Любомир Петров от "Информационно обслужване"

28.02.2020 | 17:59 Редактор: Ралица Братанова

Цялото ръководство на българския спортен тотализатор е сменено. Сред членовете на новия управителен съвет е бившият футболист и кандидат на ГЕРБ за кмет на Своге Христо Йовов. 

Това съобщи финансовият министър Владислав Горанов, а информацията беше потвърдена по-късно и от спортното министерство. 

Новият изпълнителен директор на тотото е Любомир Петров от "Информационно обслужване", който заменя на поста Дамян Дамянов. 

След последните промени в Закона за хазарта вече само държавното тото може да предлага лотарийни игри, а частните лотарии бяха закрити.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Bulgaria ON AIR

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


2
0 rate up comment rate down comment 0
знам всичко
преди 3 години
Ниски заплати, кредити, тото...Това е съвременното робство. Държат хората мизерни и уж им помагат с хазарата... Сигнализирай за неуместен коментар
1
0 rate up comment rate down comment 0
ниски заплати, креди
преди 3 години
Умишлено хората се държат мизерни на ниски заплати и тотото не е нищо друго освен част от схемата за обиране на жълтите стотинки на народа. Хората си дават последните стотинки и пускат фишове, за да се измъкнат от мизерията. Цялата ви схема е ясна. Народът е шизофрениран и го обират 24/7. Сигнализирай за неуместен коментар