"България Ер" подписа кодшеър партньорство с Qatar Airways

От 17 февруари 2020 година, всеки може да закупи своя билет, като първите полети по партньорството започват от 2 март

17.02.2020 | 15:39 Редактор: Ралица Братанова

Националният превозвач "България Ер" подписа споразумение за кодшеър партньорство с авиокомпанията Qatar Airways, която е определена за най-добрия авиопревозвач в света за 2019 година на престижните Световни авиационни награди. То ще осигури на клиентите на "България Ер" бърза и удобна връзка до всички пет континента по дестинациите на Катарската авиокомпания. 

От днес, 17 февруари 2020 година, всеки може да закупи своя билет, като първите полети по партньорството започват от 2 март.
Голямо е преимуществото и за пътуващите от черноморските градове Варна и Бургас. В рамките на споразумението те вече ще имат възможност с един самолетен билет и прекачване в София и Доха да се възползват от  разнообразната мрежа от дестинации на Qatar Airways. 

"Сътрудничеството ни с "България Ер" е част от серията партньорства, които обявихме скоро с авиокомпании от цял свят, демонстрирайки ангажимента ни да работим заедно с колеги от други превозвачи, за да предоставим на пътниците неразривна свързаност и ненадмината услуга", заяви Негово Превъзходителство г-н Акбар ал Бейкър, Главен изпълнителен директор на Qatar Airways Group.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК