"Сини" фенове пред НС: Божков няма да ни остави, искаме еднакъв аршин (+СНИМКИ)

Стотина привърженици на клуба изрази подкрепата си за "Левски"

31.01.2020 | 13:06 Редактор: Тодор Петров

Бурята около футболен клуб "Левски" и неговото бъдеще продължава с пълна сила. След като собственикът на "сините" Васил Божков бе обвинен от прокуратурата и издирван от Интерпол, привържениците на отбора решиха да излязат на протест пред парламента. 

Събраха се около стотина привърженици на клуба. Сред тях обаче нямаше представители на фракциите, които бяха при Бойко Борисов, за да обсъдят ситуацията след като Божков заяви, че бъдещето на клуба зависи от лотарийния му бизнес.

Присъстващите пред парламента определиха демонстрацията не като протест, а като подкрепа към "Левски". Феновете не са формулирали конкретни искания.

Искаме еднакъв аршин за всички, това е, коментира лаконично фен на "сините".

Диана Бонева, която също е фенка на "Левски", изрази увереност пред екип на Bulgaria ON AIR, че Божков няма да остави клуба.

"От вчера за днес беше организиран този протест, но това не е протест, това е подкрепа за "Левски". Г-н Божков няма да остави "Левски", има други собственици с него, феновете ще помогнем. Той обича "Левски", няма как да ни остави. Може би трябваше да бъдем пред Министерския съвет, едва ли парламентът ще гласува преди правителството да каже нещо", коментира тя.

Вижте повече в репортажа на Стоян Тричков

Харесайте страница ни във Facebook ТУК