HelpBook: Луксозен джип нагло паркиран на инвалидно място

Ако видите нередност, подайте сигнал в платформата на Investor Media Group

23.11.2019 | 11:00 Редактор: Анисия Иванова
HelpBook: Луксозен джип нагло паркиран на инвалидно място

Започваме днешния обзор в платформата на Helpbook.info с поредния сигнал от наш редовен потребител относно нагло и безпардонно отнемане на правото на инвалиди да паркират на обособените места пред столичен медицински център: "За пореден път инвалидните паркоместа на ул. "Методи Попов" №11-13 в София, до медицински център "Спектър" са заети.

Този път обаче наглостта надмина всички граници. Както се вижда на снимките на едното място е паркиран луксозен джип без съответния талон, а на другото място е поставена табела "Служебен абонамент".

При опит да се паркира на уж свободното инвалидно паркомясто, от близката бизнес сграда излиза охраната и обяснява, че шефът му сега ще дойде да паркира там. Естествено отново без талон. Преди няколко дни същият този охранител и една госпожа ми обясниха, че тези паркоместа за хора с увреждания са собственост на тяхната бизнес сграда и те имали право да си паркират там лимузините. Мисля, че е крайно време да се вземат мерки спрямо тези самозабравили се хора!“, завършва сигналът.

Ако и вие сте убедени, че е крайно време да се предприемат адекватни мерки по проблеми, с които се сблъсквате всеки ден, можете да подадате сигнал онлайн в HelpBook.info!  Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

Снимка: HelpBook

Харесайте страница ни във Facebook ТУК