Дупки, лоши пътища, ремонти... Докога?

Отремонтиран пътен участък в "Красна поляна" продължава да се влошава

29.10.2019 | 16:10 Редактор: Ралица Братанова
Дупки, лоши пътища, ремонти... Докога?

Наш потребител ни информира за състоянието на улица "Хубавка", която очевидно вече не е хубавка. Сигналът е получен в платформата Helpbook.info.

Служители на телекомуникационна фирма изровили няколко дупки, които просто зарили с изкопаното, оставяйки купчина от настилка и пръст. Изкопните дейности продължават с пълна сила, а в добавка няколко от паркираните автомобили на живущите се оказали блокирани от колата на "майсторите".

ХЕЛПБУК, ДУПКИ
За "дупка-касичка" ни съобщиха и от район "Красна поляна", която трябва да е отговорна за поддържане на инфраструктурата в кв. "Западен парк". Отремонтираният пътен участък продължава да се влошава, въпреки че все още не е минала и година от предишния ремонт.

Нашият потребител си задава въпроса дали някой умишлено си затваря очите, заради стимули и договорки под масата, тъй като ако има гаранция извършеният ремонт, тогава защо фирмата по поддръжка още не е оправила гаранционно некачественото изпълнение.

Ако видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook!

Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК