Манолова вярва: Промяната в София е възможна, хората я искат

Тя заяви, че уважава онези, които се борят, а не се спотайват

27.10.2019 | 22:10 Редактор: Ивет Арабова
Манолова вярва: Промяната в София е възможна, хората я искат

"Ще продължа да работя със същия хъс, ще продължа да се боря и през следващата седмица, защото промяната е възможна и е близо", отсече кандидатът за кмет на столицата Мая Манолова в изявление от предизборната си шатра.

Тя коментира, че разбира тези столичани, които не гласуваха на избофите, защото не са повярвали, че нещо може да се промени в София, но пък сега се видяло, че промяната е възможна.

"Изборът е свещено право, предстои да изберем между диктата и свободата, а София означава мъдрост", агитира Манолова.

Според нея столичаните са показали, че искат промяна.

"Но трябва и воля още една седмица, в която гражданите да покажем, че можем да се обединим, да покажем, че можем да сме солидарни, че можем да сме над партийните си пристрастия, когато се борим за промяната в София и за по-добър живот на всички, а резултатът който показахме днес означава, че можем да спрем корупцията, да спрем заедно партийния монопол над съдбата на хората, да спрем мръсния въздух във властта и на улицата", каза Манолова.

Тя призна, че уважава хората, които се борят, а не тези които се спотайват.

"Нужни са много сили, за да се справят гражданите с лъжата, кражбите и със силовата власт, а София няма нужда от усмихнато лице параван, зад което се крие всичко това, гражданите искат личности, които могат да носят персонална отговорност", обобщи тя.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Bulgaria ON AIR (Архив)

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК