ВУЗФ среща студенти с водещи бизнес експерти

Събитието, което е под надслов „Бизнесът говори“, ще се проведе на 26 септември от 18 часа

25.09.2019 | 15:35 Редактор: Ивет Арабова
ВУЗФ среща студенти с водещи бизнес експерти

На прага на новата учебна година Висшето училище по застраховане и финанси организира специална среща, на която ще срещне бъдещи и настоящи студенти с водещи експерти от различни сфери на бизнеса. Тя ще се проведе на 26 септември, от 18 часа, в 501 зала на университета, и е открита и безплатна за всички, които искат да научат повече за бизнес иновациите, предприемачеството и уменията на бъдещето. Темата, под която ще протече събитието, е „Бизнесът говори“, а целта й е да даде възможност на младото поколение да разбере каква е тайната към кариерно израстване в динамично променящата се дигитална среда от тези, които не просто следят тенденциите в целия бизнес процес, но са и техният двигател. 

Студентите ще имат възможност да се срещнат със специалисти от най-голямата комуникационна група у нас Ogilvy Sofia, технологичната академия ERP Academy, както и с известните журналисти и телевизионни водещи Лора Крумова и Галя Щърбева. Сред специалните гости ще бъдат и представители от бизнес мрежата за иновации, устойчиво развитие и чисти технологии Cleantech Bulgaria, фасилити мениджмънт компанията WiFiBulgaria, а експерти от водещия сайт за недвижими имоти Imoti.net ще разкажат повече за това как ще се промени пазарът на недвижими имоти у нас и какви перспективи ще се отворят за кариерно развитие в сферата през следващите години.

Дигиталните трансформации, които предстоят, промените във финансите и в застрахователните процеси, проблемите в сферата на кръговата икономика и бизнес психологията ще бъдат също част от темите, които ще бъдат на фокус по време на срещата. Събитието се организира като част от дългосрочната мисия на университета да създаде ефективна връзка между висшето образование и бизнеса, подготвяйки специалисти за професии, от които пазарът има нужда.